Ludovic Orban, după căderea Guvernului: ”Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat”

Ultima actualizare: 10-10-2019 16:41
Ludovic Orban
Pro TV

Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat, a declarat, joi, preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament.

"Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat. (...) Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni, le mulţumesc colegilor din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea acestei moţiuni şi tuturor partenerilor politici", a declarat Orban, la Parlament.

Potrivit acestuia, "Guvernul PSD şi-a bătut joc de România cum nu şi-a mai bătut nimeni joc nimeni in ultimii 30 de ani".

Liderul PNL spune, totuși, că nu se bucură.

”Nu ne bucurăm astăzi, guvernarea României este un lucru mult prea grav pentru ca noi, astăzi, chiar dacă am reușit în acest demers salutar pentru națiunea română, să ne creeze starea de bucurie și de satisfacție.

Se încheie o perioadă de distrugere, se încheie o perioadă de ură și de divizare. Începe o perioadă de construcție, începe o perioadă de modernizare, începe o perioadă în care Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului, o perioadă în care fiecare cetățean român poate să aspire cu legitimitate la îndeplinirea tuturor drepturilor și libertăților sale și la șansa de a reuși în viață.”

Liberalii au mai anunțat că îi ”salută” și îi ”respectă” pe toți parlamentarii care au avut tăria să reziste tuturor tentațiilor, amenințărilor la care au fost supuși și care au votat în favoarea moțiunii de cenzură.

”Există o speranță, chiar dacă românii, în proporție de 80%, și-au dorit căderea acestui Guvern și au stat cu sufletul la gură să aștepte acest deznodământ, țin, totuși, să-i felicit și să le transmit respectul meu parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, pentru rezultatul remarcabil la care au contribuit și pentru faptul că, în sfârșit, am oprit PSD să facă rău României.” - a spus președintele PNL.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO