Preda, Macovei sau Voinescu? Unul dintre ei ar putea candida la sefia PDL

28-02-2011 16:39

Cristian Preda si Monica Macovei

Biroul Permanent al PDL a aprobat cererea lui Cristian Preda, Sever Voinescu si Monica Macovei de abrogare a unor prevederi din statut, referitoare la vechimea in partid. Astfel, in luna mai, unul dintre acestia ar putea candida la sefia PDL.

"Impreuna cu Monica Macovei si Sever Voinescu am cerut o derogare, ca la congresul din mai sa poata conduce o motiune si o persoana care nu are cinci ani vechime. Pornind de la aceasta modificare, s-a ajuns la ideea ca BPN va face aceasta propunere Consiliului National de Coordonare, astfel incat sa se poata ca la viitoarea intrunire a Conventiei aceasta conditie de vechime sa fie lasata la o parte", a declarat Cristian Preda.

In plus, el a precizat ca o persoana din acest grup (al celor trei care au cerut modificarea statutului) ar putea candida la alegerile PDL.

"Am propus aceasta masura, am cerut aceasta derogare impreuna cu Monica Macovei si Sever Voinescu, trebuie sa va asteptati ca unul dintre noi sa conduca o asemenea motiune. Vom vedea care, nu am decis inca", a spus Preda. De asemenea, el a precizat ca se va consulta cu ceilalti colegi pentru a decide daca va candida.

Presedintele PDL Traian Basescu a criticat recent "vedetele" PDL, fiind nemultumit de faptul ca numele importante ale partidului nu au reactionat cum trebuie la atacurile opozitiei.

"Unde sunt stelele partidului, care stau ascunse in transee sa nu incaseze niciun glont?" a intrebat, retoric, Traian Basescu, conform unor surse participante la aceasta sedinta.

Unde sunt "stelele" PDL? Basescu isi vrea vedetele inapoi, in bataia pustii

 

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26