Preda: Cred ca Oltean era stresat din cauza candidaturilor cand a spus ca PDL ar putea vota Guvernul

01-05-2012 15:07

Cezar Preda

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca Ioan Oltean "era foarte stresat cu depunere candidaturilor", altfel nu isi explica afirmatia acestuia ca PDL ar putea vota un guvern USL.

"Presupun ca Ioan Oltean era foarte stresat cu depunerea candidaturilor, altfel nu-mi explic cum a spus ca PDL ar putea vota un guvern USL. PDL este un partid de opozitie caruia USL i-a daramat un guvern la 60 de zile de la instalarea acestuia si nu va beneficia de la PDL niciodata nici de votul sau si nici de acordarea unei perioade de gratie", a declarat Cezar Preda.

Preda a mai spus ca guvernul USL trebuie sa arate din prima zi romanilor ca a venit la guvernare sa rezolve problemele romanilor, "nu sa invoce audituri sau greaua mostenire".

"Cetatenii Romaniei sunt interesati de guvernul USL, nu de PDL sau Traian Basescu, cum i-a obisnuit USL in ultimii trei ani. Spre deosebire de ei, noi nu daramam guverne, am acceptat democratia, cetatenii darama guverne nu prin jocuri de culise in Parlament si prin racolarea unora sau altora", a mai spus Cezar Preda.

Cezar Preda a apreciat ca guvernul USL "va avea viata" la guvernare exact cat vor dori romanii, nu cat va dori PDL. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marti, ca Guvernul Ponta va primi votul de investitura din partea Parlamentului, PDL neavand niciun interes ca Executivul sa nu treaca, ci dimpotriva, doreste sa treaca si sa guverneze.

Ioan Oltean a fost intrebat, la depunerea candidaturilor PDL pentru Primaria si Consiliul Local Bistrita, daca trece Guvernul Ponta. "Da, sigur ca da, nu este niciun interes. Noi, PDL, nu avem niciun interes sa nu treaca Guvernul Ponta. Dimpotriva, dorim sa treaca si sa guverneze Romania. O sa vedem care este programul de guvernare, nu ma pot exprima apriori daca o sa votam, care este garnitura de ministri care vor incerca sa guverneze si, in functie de aceste doua elemente, PDL va decide daca va vota acest Guvern", a declarat Ioan Oltean.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26