Victor Ponta: Miercuri, la ora 17.00, voi avea o prima intalnire cu membrii propusi ai Cabinetului

01-05-2012 14:34

Victor Ponta

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat ca va avea, miercuri, la ora 17.00, o prima intalnire cu membrii propusi pentru a face parte din Cabinetul sau. El a aratat ca acestia nu vor fi prezenti marti seara, cand va anunta structura viitorului Executiv.

"Daca maine dimineata structurile politice ale PSD, PNL si PC vor da votul lor politic de sprijin pentru formula noului Cabinet, maine la ora 17.00 o sa am o prima intalnire cu toti cei nominalizati", a spus Ponta.

El a explicat ca va avea aceasta reuniune miercuri, la ora 17.00, pentru ca trebuie, practic, ca ministrii desemnati sa inceapa sa lucreze la programul de guvernare, iar ministrul de Finante si ministrul Economiei trebuie sa inceapa sa discute cu reprezentantii FMI.

Ponta a spus ca ministrii propusi nu vor veni marti seara la sediul USL, acolo unde el va anunta lista, intrucat nu este nevoie. "In seara asta nu vin cei propusi, nu e nevoie, ii prezint eu", a spus Ponta.

El a mentionat ca discutiile pe care le poarta telefonic cu cei carora le va propune sa faca parte din Cabinetul sau decurg foarte bine. "In aceste patru zile am stat mult mai mult cu telefonul decat cu orice alt obiect sau persoana din viata mea, din pacate. Asta e situatia", a adaugat Ponta.

Victor Ponta a facut aceste declaratii la plecarea de la sediul central al partidului, unde a venit imediat dupa sedinta ACD de dimineata. De la PSD, Ponta a plecat insotit de Bogdan Teodorescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO