"Sa-mi spuneti fa, Ponta si facem". Premierul le-a urat satenilor ce au trecut prin inundatii sa-i gaseasca in "tuica si vin"

×
Codul embed a fost copiat

Premierul Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judetul Teleorman, afectat in luna aprilie de inundatii, si i-a spus, ironic, unui satean sa i se adresez cu "fa, Ponta".

"Stiti cum trebuie sa imi spuneti? Fa, Ponta! Asa sa imi ziceti si facem. Poate de data asta aud bine si aia cu camerele", a spus Ponta ironic.

Presa a relatat ca, in aprilie, la vizita antrerioara, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?".

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula "doamna Doina Pana", iar cand vicepremierul Liviu Dragnea incercat sa-i spuna "mai, Doina,", Ponta l-a apostrofat ca "iar aud cine stie ce".

Ponta si Dragnea le-au promis localnicilor ca nu vor mai fi inundati si le-au facut cadou o barca pneumatica pentru un viitor muzeu."Dupa noiembrie venim sa facem muzeul barcii", a continuat sa glumeasca premierul Ponta.

Citește și
Klaus Iohannis si Vasile Blaga
Miza reala a ordonantei "traseismului politic". De ce il acuza ACL pe premierul Victor Ponta ca vrea sa "fure alegerile"

Prim-ministrul le-a spus sa pastreze barca doar ca amintire, iar dupa ce directorul Apelor Romane a prezentat tehnologia moderna de constructie a digului, Ponta le-a urat satenilor sa nu mai fie inundati in apa, ci in "vin" sau "tuica".

"Bine, Doamne ajuta, sa nu va mai gasesc in apa, da?! Daca va gasesc in altceva... in vin, in tuica, da?! Nu in apa", s-a adresat Ponta localnicilor.

Un satean care ii promisese, de altfel, o sticla de tuica premierului i-a spus ca i-o va aduce al Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea sa ceara si el o tuica.

"Da', mie nu-mi dai o tuica?", l-a intrebat Dragnea pe satean, care i-a promis si acestuia o sticla.Ponta a inmanat totodata primaritei din comuna Storobaneasa, din care face parte satul Beiu, cheile unui microbuz si a promis ajutor si pentru alimentarea cu apa a comunei.

In luna aprilie, mai multe localitati din judetul Teleorman au fost afectate grav de inundatii. Atunci, premmierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au facut o vizita in satul Beiu, cel mai grav afectat de inundatii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barca.

 

Citește și...
Victor Ponta isi asuma ordonanta traseismului politic al primarilor:
Victor Ponta isi asuma ordonanta traseismului politic al primarilor: "Vreau sa facem si un pic de dreptate"

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi asuma ordonanta de urgenta a Guvernului privind migratia primarilor, pentru ca trebuie "facuta dreptate".

Miza reala a ordonantei
Miza reala a ordonantei "traseismului politic". De ce il acuza ACL pe premierul Victor Ponta ca vrea sa "fure alegerile"

Aproximativ 250 de persoane, intre care liderii PNL si PDL, in frunte cu Klaus Iohhanis si Vasile Blaga, au participat, joi dimineata, la un miting organizat de ACL in Piata Victoriei.

Recomandări
UE, reacție vehementă împotriva Rusiei: la ce va duce embargoul petrolului și cum va răspunde Putin
UE, reacție vehementă împotriva Rusiei: la ce va duce embargoul petrolului și cum va răspunde Putin

Din 5 decembrie, UE va introduce un embargo asupra petrolului din Rusia. În plus, vor fi introduse și restricții privind prețul maxim de achiziție al petrolului, scrie publicația ucraineană Obozrevatel.

Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”
Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”

„Victoria este obținută tocmai prin forța unității” a spus Volodimir Zelenski sâmbătă, în timp ce vizita cu soția o expoziție.

CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial
CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial

CM 2022 | Olanda - SUA 0-0 | Duel puternic în primul meci din optimile de finală