Ponta: PSD va avea o sedinta a Comitetului Executiv National la sfarsitul lunii noiembrie

10-11-2011 11:17

Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, la sfarsitul lunii noiembrie, va fi organizata o sedinta a Comitetului Executiv National - eveniment care nu poate fi convocat de catre oricine.

"Statutul PSD este foarte clar: CEX poate fi convocat de presedinte, de Biroul Permanent sau la solicitarea a jumatate dintre liderii de filiale. Nu se convoaca de oricine. Obiectivul central al CEX de la sfarsitul lunii este pregatirea pentru alegerile de anul viitor si stabilirea candidatilor, pentru ca exista o adresa a secretarilor generali pentru ca pana pe 20 noiembrie USL sa aiba stabiliti toti candidatii la consiliile judetene si primarii", a precizat Victor Ponta.

Conform Mediafax, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ca le-a scris celor din Comitetul Executiv National PSD, mentionand ca acesta este forul unde poate fi rezolvata situatia de la Senat.

Pe de alta parte, comisia de integritate si arbitraj a PSD se va reuni, duminica, la ora 15.00, pentru a discuta situatia lui Mircea Geoana, acuzat de conducerea partidului de nerespectarea unor decizii ale forurilor statutare. Presedintele comisiei, Dan Sova, a precizat ca la aceasta sedinta va fi invitat si Mircea Geoana.

Dupa ce comisia va analiza daca Geoana a incalcat statutul PSD, asa cum este acuzat de presedintele PSD, Victor Ponta, va intocmi un raport care va contine articolele statutare incalcate, precum si prevederile referitoare la sanctiunile ce se pot dicta.

Mai multi senatori si deputati PSD si-au exprimat, in ultimele zile, pozitia in favoarea excluderii presedintelui Senatului din PSD.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26