Geoana: Nu vreau sa intretin nicio forma de tensiune in partid, nu doresc sa mai fac comentarii

09-11-2011 13:25

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat dupa sedinta de plen ca nu vrea sa intretina nicio forma de tensiune in partid si ca nu doreste sa mai faca niciun comentariu pana cand structurile partidului se vor intruni.

"Nu vreau sa intretin nicio forma de tensiune in partid. Nu doresc sa mai fac comentarii pe acest subiect pana cand structurile partidului se vor intruni. Pana atunci, cred ca este mai intelept si mai bine pentru partid sa incetam cu aceste declaratii. Oricum, se va decide zilele viitoare in partid", a raspuns

Mircea Geoana

, intrebat despre situatia din PSD.

Sedinta Senatului a inceput, miercuri, fara ca reprezentantii PSD sa mai sustina introducerea, pe ordinea de zi, a cererii de inlocuire a presedintelui acestei Camere, Mircea Geoana.

Inainte de inceperea sedintei de plen, senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului, a declarat ca grupul parlamentar din care face parte nu a depus nicio cerere in acest sens la Biroul permanent.

"Deocamdata nu este inscrisa nicaieri procedura de inlocuire a domnului Mircea Geoana", le-a raspuns el jurnalistilor, intrebat daca PSD a depus solicitarea in scris la conducerea Senatului.

"Urmeaza sa se ia o decizie politica din acest punct de vedere. Eu cred ca procedura va continua, dar Biroul Politic (BPN - n.r.) de luni al partidului va stabili exact cum se procedeaza. Eu cred ca procedura trebuia dusa pana la capat", a mentionat senatorul social-democrat.

El a aratat ca situatia va fi analizata saptamana viitoare si se va lua o decizie in raport de pozitia pe care Comisia de integritate a partidului o va avea fata de refuzul lui Mircea Geoana de a se conforma unei hotarari a Biroului Permanent National al PSD.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26