PDL contra PNL: "Nu Tariceanu trebuie sa ne dea lectii despre cum sa administram fiscal Romania"

Dată publicare: 11-08-2011 16:28
Dată actualizare: 01-05-2012 08:08


Sever Voinescu

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a dat astazi o replica liberalilor, dupa ce acestia au criticat amanarea reducerii CAS pentru angajatori. Voinescu sustine ca fostul premier Tariceanu nu este cel mai in masura sa dea astfel de sfaturi.

"Nu Tariceanu trebuie sa ne dea lectii despre cum sa administram fiscal Romania si despre cand si cum ar trebui sa trecem la o descrestere a taxelor, Tariceanu ne-a lasat un guvern care cheltuia enorm cu mult mai mult decat poate Romania, noi incercam sa reducem si sa reasezam sistemul de cheltuieli", a declarat Sever Voinescu.

El a spus ca PDL nu va cadea in capcana populismului si va micsora taxele, in conditiile a trei tinte: deficit sub 3%, crestere economica sanatoasa si inflatia sa se mentina in limitele stabilite de BNR.

PNL este de parere ca decizia Guvernului de a amana reducerea CAS pentru angajatori este "dovada limpede a imposturii PDL, care se declara in mod fals partid de dreapta si sustinator al mediului de afaceri".

"Partidul National Liberal ia act inca o data de inconsecventa si incoerenta guvernului actual care a hotarat amanarea reducerii CAS pentru angajatori, la mai putin de o zi dupa ce presedintele Traian Basescu refuza sa recunoasca realitatea crizei economice. Aceasta decizie este dovada limpede a imposturii PDL, care se declara in mod fals partid de dreapta si sustinator al mediului de afaceri, cand in realitate nu este decat o formatiune populista, care face promisiuni fara acoperire si incearca sa-si mascheze incompetenta prin diversiuni si manipulari", se arata intr-un comunicat transmis miercuri de PNL.

FARA pensii marite, tichete de masa, prime si angajari pana in 2014. Guvernul a decis!

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO