Deputat PSD: Opozitia va forta declansarea alegerilor anticipate in viitoarea sesiune parlamentara

Dată publicare: 10-08-2011 20:14
Dată actualizare: 29-08-2012 05:11


PSD

Deputatul PSD de Alba, Radu Coclici, sustine ca opozitia va face front comun in viitoarea sesiune parlamentara pentru a initia o motiune de cenzura. In acest fel, se forteaza "debarcarea" Guvernului si organizarea unor alegeri anticipate.

"Numai prin debarcarea actualului Guvern, organizarea de alegeri anticipate si instaurarea unui executiv al USL, cu ministri PSD in functiile potrivite pentru a-si exprima experienta, vom putea iesi la liman. Romania este o nava in deriva, condusa defectuos spre ghetarii falimentului, romanii sunt debusolati si lipsiti de speranta. Vom forta alegerile anticipate, pentru ca pierderea a inca unui an va avea consecinte dezastruoase pentru Romania si romani", sustine Radu Coclici, intr-un comunicat de presa.

Parlamentarul PSD afirma ca Guvernul nu a luat masuri concrete anticriza si pentru crearea unor locuri de munca.

"Cei din Executiv mint insa in continuare in privinta numarului somerilor, deoarece la fiecare raportare sunt «uitati» cei care au iesit din plata. In aceasta toamna va fi o avalansa de oameni iesiti din somaj si ramasi fara locuri de munca, pentru care statul nu are nicio solutie. Guvernul si-a dovedit din plin incompetenta, iar romanii au ajuns la fundul sacului, nu isi mai pot cumpara mancare si au datorii uriase la banci", sustine Radu Coclici.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO