Orban: Propunerea lui Nicolicea, o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român

Ultima actualizare: 17-04-2019 17:42
Ludovic Orban
Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri că cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toţi codaşii, agramaţii funcţionali şi incompetenţii care au ajuns pe uşa din dos la putere.

În opinia sa, propunerea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei este o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român.

„Cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toţi codaşii, agramaţii funcţionali şi incompetenţii care au ajuns pe uşa din dos la putere şi să lase România să pornească din nou pe un drum corect”, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, potrivit News.ro.

În privinţa propunerilor de înlocuire a unor miniştri din Guvern de cei din conducerea PSD, Ludovic Orban a afirmat: “E o vorbă românească: “Scapi de dracu, dai de tac-su”, cam aşa calific acest propuneri, inoportune. Iar în privinţa propunerii lui Nicolicea, o consider o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român şi este clar de ce Dragnea îl propune, cu misiunea de a emite ordonanţa privind graţierea şi amnistia.

“Am încredere în preşedintele României”, a spus Orban după anunţul PSD privind demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader şi înlocuirea titularilor de la Ministerul Fondurilor Europene şi de la cel al Românilor de pretutindeni, Rovana Plumb şi Natalia Intotero, cu Oana Florea şi Liviu Brăiloiu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!