Dragnea a spus care sunt cele mai mari nemulțumiri ale PSD legate de Tudorel Toader

17-04-2019 16:13


Președintele PSD Liviu Dragnea a spus, după ședința CEX a PSD, care sunt nemulțumirile ”colegilor” social-democrați referitoare la ministrul Justiției Tudorel Toader, după ce partidul i-a retras sprijinul politic.

Dragnea a ținut să sublinieze faptul că el, personal, l-a sprijinit pe Tudorel Toader în ultimii 2 ani

Astăzi în Comitetul Executiv Național au fost exprimate, din păcate, foarte multe nemulțumiri la adresa domnului Tudorel Toader, un om pe care eu personal îl respect și pe care eu personal l-am sprijinit în toți acești 2 ani, pentru că au mai fost nemulțumiri de-a lungul timpului.

Dar s-a acumulat foarte multă nemulțumire, din 2 motive. Și anume. Nemulțumirile și supărările miniștrilor că se tot întârzia avizarea la ministerul Justiției și doamna prim ministru a fost nevoită de multe ori să intervină. Și a doua, faptul că s-a discutat sau a discutat foarte mult, domnul ministru, despre eventualitatea inițierii unor ordonanțe de urgență fără să facă nimic, lungind această discuție despre aceste teme 3-4 luni de zile.

Astea au fost nemulțumirile. A fost o decizie politică, luată în urma unor discuții destul de serioase.” - a spus Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, în CEx s-a votat demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader. "Sper să fie dublată şi de demisie".

Propunerea de înlocuitor este Eugen Nicolicea.

VIDEO PROTVPLUS.RO