Ce îl recomandă pe Nicolicea la Justiție. Dragnea: ”Știe procedurile, este foarte riguros”

17-04-2019 16:27


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că Eugen Nicolicea, propus să preia Ministerul Justiţiei, ştie procedurile, are cunoştinţe juridice foarte bune, este foarte riguros, iar partidul are ''foarte multă încredere'' în el.

"Este o propunere foarte bună. Este un om care ştie procedurile, care are cunoştinţe juridice foarte bune, care este foarte riguros şi în care tot partidul are foarte multă încredere", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat despre suspiciunile legate de certificatul de revoluţionar obţinut de Nicolicea şi de facultatea absolvită de acesta, Dragnea a spus:

"Există nişte suspiciuni la nivelul opiniei publice pentru faptul că Parchetul General nu vrea să ia nicio decizie, nicio măsură în cazul furturilor de case al familiei Iohannis. Mi-au spus nişte oameni din opinia publică".

Miercuri, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat că Eugen Nicolicea va fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader.

Dăncilă a afirmat că urmează să aibă o discuţie cu actualul ministru al Justiţiei şi că aşteaptă demisia din partea acestuia.

Premierul a mai declarat, la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că Tudorel Toader a greşit atunci "când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat".

VIDEO PROTVPLUS.RO