Nastase, intrebat la ce magazine au reduceri membrii PSD: La sex shop

24-02-2011 12:11

UPDATE: In loc de carnet de partid, social-democratii au de joi carduri cu reduceri. Gratie acestor legitimatii moderne, titularii, cateva sute de mii, ar trebui sa plateasca mai putin prin magazine sau parcuri de distractie. Lista lor nu este insa gata.

Intrebat la ce magazine au PSD-istii reduceri, Adrian Nastase a raspuns: "La sex-shop!"

Gluma liderului PSD a venit dupa ce secretarul general le-a inmanat lui si presedintelui Victor Ponta noile carnete. In fapt, carduri ce contin date personale, semnatura si un cod de bare prin care nu doar ei, ci si restul detinatorilor ar trebui sa aiba reduceri.

"E doar de debit! Nu-i de credit, nu va faceti griji", a spus Victor Ponta, presedintele PSD.

Cardul va strange informatii despre purtator - varsta, studii, activitate politica si distinctii.

Din datele stranse pana acum, si-au mentinut adeziunea doar 4% dintre cei inscrisi in 1990 in Frontul Salvarii, organizatia din care s-a nascut mai tarziu PSD. Unii au pastrat, insa, inclusiv carnetele de atunci.

"E al patrulea sau al cincilea card pe care il obtin. Am avut un card de la FSN, unul de la PDSR, unul de la PSD", a spus Adrian Nastase, presedinte Consiliului National PSD. Iar Victor Ponta a declarat: "Asta o sa fie cardul castigator!"

Sistemul informatizat, evaluat la 30.000 de euro, a fost conceput fara bani de un membru mai tanar, se lauda liderii PSD. Accesul nu este permis oricui si datele sunt in siguranta. Numai sa nu fie atacat serverul.

"Am avut situatii in anii trecuti in care s-a furat baza de date. In acest sistem nu poate intra oricine, decat daca este, Doamne fereste, un hacker foarte bun", a declarat Liviu Dragnea, secretar general PSD.

Si in vara, PSD le-a promis simpatizantilor mai tineri reduceri pe baza legitimatiei la magazine, cinematografe si teatre. Dar nici astazi reprezentantii partidului nu au putut spune care sunt magazinele partenere ce ar putea fi de acord cu discounturile promise.


VIDEO PROTVPLUS.RO