Victor Ponta are un tinta clara: functia de premier al Romaniei in 2012

24-02-2011 10:38

Victor Ponta

Presedintele PSD Victor Ponta a publicat pe site-ul sau oficial un raport care prezinta obiectivele indeplinite dupa un an de mandat. Tot in acest raport, la capitolul "obiective in curs" este mentionata candidatura sa la functia de premier al Romaniei.

Potrivit raportului publicat pe site-ul lui Victor Ponta, presedintele PSD isi asuma candidatura la functia de premier, chiar din 2012.

Aceasta intentie este inclusa in raport la capitolul "obiective in curs".

Raportul presedintelui PSD Victor Ponta dupa un an de mandat arata ca, din 22 de obiective asumate prin programul "Romania Corecta", sapte sunt indeplinite, zece au fost demarate, doua sunt in curs si trei sunt nerealizate.

In acest raport este publicat un sondaj de opinie pentru identificarea "candidatului comun la postul de premier din partea Uniunii Social Liberale". Conform acestui studiu, Victor Ponta a obtinut 76%, Crin Antonescu - 23 %, iar Daniel Constantin 1%.

In aceste conditii, "presedintele PSD isi asuma candidatura la functia de prim-ministru, chiar din 2012", iar "decizia va fi supusa aprobarii forurilor interne de conducere".

"PSD a decis ca nu mai accepta sa guverneze daca nu are premier propriu! In baza acestei decizii s-a demarat dialogul in opozitie si s-a format USL", se arata in materialul publicat de site-ul lui Victor Ponta.

La capitolul "obiectiv realizat" intra asumarea trecutului si atragerea de electorat nou. Aici este mentionat faptul ca 2010 a fost anul in care "vocile liderilor istorici, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au redevenit importante in PSD".

"Au fost chemati, din nou, alaturi de partid, oameni de valoare, precum Alexandru Athanasiu", se mai arata in acest raport..

Un obiectiv demarat in timpul mandatului lui Victor Ponta este "sprijinul pentru afirmarea unor institutii media de stanga". In raport se afirma biroul de presa va lansa, in curand, un portal online care va reuni stiri despre activitatea PSD din toate organizatiile de partid.

De asemenea, se va imbunatati colaborarea cu structurile media existente, pentru "afirmarea mai puternica" a mesajului PSD.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO