Ministrul Drulă: Vineri, 63 de chioșcuri au fost desființate în 10 stații de metrou

Dată publicare: 17-04-2021 14:41
Dată actualizare: 17-04-2021 20:13


Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate, vineri seara, în 10 stații de metrou.

 

Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou. Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale. ”, a precizat ministrul pe Facebook.

Drulă a subliniat că cea mai amplă acțiune a fost făcută de primăria Sectorului 4, care a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă. Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând” - a mai spus ministrul Transporturilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO