Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”

Dată publicare: 17-04-2021 10:58
Dată actualizare: 17-04-2021 11:40


Florin Citu, Ludovic Orban

Premierul Florin Cîţu a susținut, sâmbătă, un discurs politic la Palatul Victoria. Șeful Guvernului a afirmat că măsurile luate de PNL în această perioadă sunt cele mai bune ”pentru bunăstarea românilor”.

Coaliţia de guvernare condusă de PNL, cu un premier liberal, a câştigat clar şi fără dubiu încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini", a declarat Cîţu.

Premierul a salutat, astfel, faptul că agenţia de rating Standard & Poor's a îmbunătăţit perspectiva României de la "negativ" la "stabil", adăugând că Guvernul a câştigat "clar şi fără dubiu" încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini.

"Agenţia de rating Standard & Poor's a păstrat ratingul de ţară, dar, mult mai important, a modificat perspectiva economiei României de la "negativ" la "stabil". Eroii din economia românească, mai ales în această perioadă dificilă, sunt, din punctul meu de vedere, companiile private, antreprenorii. Ei sunt cei care au dus greul şi cu care m-am consultat de foarte multe ori pentru a lua cele mai bune decizii. Fără încrederea lor nu reuşeam. Pentru toate acestea le mulţumesc. Realizarea este cu atât mai importantă cu cât vine în contextul celei mai mari crize economice şi de sănătate din ultima sută de ani. Această coaliţie de guvernare, condusă de PNL, din care fac parte USR PLUS şi UDMR, cu un premier liberal, cu o politică liberală, a reuşit în această perioadă dificilă ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creştere economică, a afirmat premierul, potrivit Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria

 

Știre în curs de actualizare.

Sursa: Agerpres, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO