Marcel Ciolacu: Firea este, de departe, cel mai bun candidat pentru președinția României

03-06-2020 17:11


Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Camera Deputaților, că Gabriela Firea este, de departe, cel mai bun candidat pentru funcția de președinte al României, din partea PSD.

Întrebat dacă PSD ia în calcul o alianță cu Pro România, Ciolacu a răspuns: "Astăzi, parte din parlamentarii ALDE s-au afiliat PSD, este un pas important. Am discuții cu Victor Ponta zilnice. Nu există solicitări, vorbim principii".

Referitor la faptul că Victor Ponta și-a anunțat, în spațiul public, o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, președintele PSD a precizat: "Este unul dintre punctele pe care le discutăm, mi-a și spus că și-a anunțat candidatura din postura de președinte al PRO România. Dacă vom face parte dintr-o alianță, este decizia alianței. În acest moment, cred că cel mai bun candidat din punct de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție este de departe Gabriela Firea".

Întrebat dacă nu ar fi mai bun președintele partidului, Ciolacu a răspuns: "M-ați întrebat, v-am răspuns".

Pe de altă parte, Ciolacu s-a declarat convins de faptul că Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă PRO România va avea un candidat.

"PSD nu poate opri alte partide să aibă candidați la Primăria Capitalei. PSD este pregătit de orice scenariu. Sunt convins că doamna Firea va câștiga", a menționat Ciolacu.

Ciolacu: Grindeanu a primit o invitație din partea PSD

 

Referitor la Congresul PSD, Ciolacu a precizat că va avea mai multe întâlniri cu membrii PSD, săptămâna viitoare, urmând ca atunci când va exista o dată stabilită, să fie anunțată public.

"După ce o să mă sfătuiesc cu colegii mei, avem săptămâna aceasta două întâlniri, împreună cu domnul Stănescu, una la Constanța și una la Craiova, vom anunța data. Am decis că nu mai vorbim de echipa lui Ciolacu sau de echipa altuia. Grindeanu a primit o invitație, presupun că o să primesc un răspuns la Congres", a mai spus președintele PSD.

Sursa: Paula Rusanu

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57