Marcel Ciolacu: Firea este, de departe, cel mai bun candidat pentru președinția României

Ultima actualizare: 03-06-2020 17:57
Marcel Ciolacu
Pro TV

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Camera Deputaților, că Gabriela Firea este, de departe, cel mai bun candidat pentru funcția de președinte al României, din partea PSD.

Întrebat dacă PSD ia în calcul o alianță cu Pro România, Ciolacu a răspuns: "Astăzi, parte din parlamentarii ALDE s-au afiliat PSD, este un pas important. Am discuții cu Victor Ponta zilnice. Nu există solicitări, vorbim principii".

Referitor la faptul că Victor Ponta și-a anunțat, în spațiul public, o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, președintele PSD a precizat: "Este unul dintre punctele pe care le discutăm, mi-a și spus că și-a anunțat candidatura din postura de președinte al PRO România. Dacă vom face parte dintr-o alianță, este decizia alianței. În acest moment, cred că cel mai bun candidat din punct de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție este de departe Gabriela Firea".

Întrebat dacă nu ar fi mai bun președintele partidului, Ciolacu a răspuns: "M-ați întrebat, v-am răspuns".

Pe de altă parte, Ciolacu s-a declarat convins de faptul că Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă PRO România va avea un candidat.

"PSD nu poate opri alte partide să aibă candidați la Primăria Capitalei. PSD este pregătit de orice scenariu. Sunt convins că doamna Firea va câștiga", a menționat Ciolacu.

Ciolacu: Grindeanu a primit o invitație din partea PSD

 

Referitor la Congresul PSD, Ciolacu a precizat că va avea mai multe întâlniri cu membrii PSD, săptămâna viitoare, urmând ca atunci când va exista o dată stabilită, să fie anunțată public.

"După ce o să mă sfătuiesc cu colegii mei, avem săptămâna aceasta două întâlniri, împreună cu domnul Stănescu, una la Constanța și una la Craiova, vom anunța data. Am decis că nu mai vorbim de echipa lui Ciolacu sau de echipa altuia. Grindeanu a primit o invitație, presupun că o să primesc un răspuns la Congres", a mai spus președintele PSD.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO