Marcel Ciolacu: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor

Dată publicare: 02-07-2020 13:33
Dată actualizare: 02-07-2020 13:46


Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că liberalii pe care îi numeşte „combinatozaurii din Guvernul PNL” nu îi protejează pe români, ci industria păcănelelor, scrie News.ro. 

Acesta mai acuză că PNL ştie să protejeze doar interesele de afaceri şi spune că Executivul a dat o ordonanţă de urgenţă care a acordat facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor.

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental “Îngropăm România”. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe şest o tură de facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanţă de urgenţă despre energie şi gaze!!!! Asta e prioritatea ţăriii, aşa Reclădim România!”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Preşedintele social-democrat a reamintit că măştile pe care le-a promis PNL nu au mai fost trimise şi acuză că a fost „un nou tun, pe modelul Unifarm”.

„Ştiu doar să-şi protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiaşi nici nu ştiu şi nici nu vor! Nu le-au trimis nici acum măştile promise, deşi ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moţiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii ţării pe o marfă care nu există!”, a completat Ciolacu.

Şeful Camerei Deputaţilor mai spune că adevăratul program de guvernare al PNL este să fure cu „zeci de mii de mâini”.

„Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măşti gratuite pentru persoanele fără posibilităţi materiale, PNL a contestat-o repede la CCR. Liberalii fură cu zeci de mii de mâini şi pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă şi mai tare în loc să scoată ţara din criză. #Guvernaţi, nu mai furaţi!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO