Ludovic Orban: PNL nu castiga nimic din alianta, chiar va pierde

03-02-2011 00:39

Ludovic Orban

Ludovic Orban sustine ca Ponta si Antonescu fac ceea ce le-a spus Traian Basescu, o alianta inregistrata la tribunal, dar din care PNL nu castiga nimic, in 2012 functia de premier si cea de presedinte al Camerei urmand sa fie ale PSD.

Ludovic Orban sustine ca PNL nu are nevoie de PSD. "In ce ma priveste, este complet anormala aceasta alianta. E nefiresc ca PNL, care, atat in istorie, cat si dupa Revolutie, s-a manifestat ca singurul partid de dreapta, sa fie alaturi de stanga postcomunista. Nu face bine nici PNL, nici democratiei", adauga el.

Intrebat cum s-a ajuns aici, Orban apreciaza ca prezenta lui Traian Basescu in functia de sef al statului a dus la multe lucruri anormale si in functionarea institutiilor, si a sistemului democratic din Romania. "(Traian Basescu - n.r.) nu i-a obligat nici pe Ponta, nici pe Antonescu sa negocieze. Dar, daca imi aduc aminte, la ora actuala, si domnul Ponta, si domnul Antonescu fac ce le spune domnul Basescu: «Vreti sa faceti guvern? Faceti alianta politica, duceti-va la tribunal!». Si iata ca domnul Antonescu si domnul Ponta fac ce le-a zis domnul Basescu. Eu niciodata n-o sa fac ce zice Basescu", explica deputatul liberal.

El mai spune ca nu se simte bine atunci cand il vede pe Crin Antonescu alaturi de Dan Voiculescu si ca nu poti sa te pui pe picior de egalitate cu un partid care intotdeauna a supravietuit nu neaparat datorita ofertei politice, ci profitand de diverse conjuncturi.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26