Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: E o situatie fara precedent. Tudorel Toader va trebui sa aiba o pozitie

Ultima actualizare: 08-07-2017 06:58
liviu dragnea
Inquam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va trebui sa aiba, in perioada urmatoare, o pozitie cu privire la scandalul care planeaza asupra DNA si a procurorului sef Laura Codruta Kovesi.

Intrebat daca este necesara o suspendare a sefei DNA, liderul PSD a spus:

„Cred ca ministrul Justitiei, in perioada urmatoare, va avea o pozitie. Este totusi o situatie fara precedent, cu pozitii publice din partea unor magistrati importanti, cu dezvaluiri de acolo, cu pozitii din partea unor procurori, audieri in CSM. Eu cred, parerea mea, ca, cel putin in aceasta faza, ar trebui sa fim atenti si in acelasi timp preocupati”.

Liviu Dragnea a subliniat faptul ca Tudorel Toader va trebui sa aiba o pozitie „intr-un fel sau altul”.

Nu am numit-o eu, deci nu sta in competenta mea sa fiu multumit sau nemultumit. Domnul presedinte e liber sa aiba multumirile si nemultumirile dumnealui”, a completat presedintele PSD, intrebat daca este multumit de activitatea Laurei Codruta Kovesi, potrivit News.ro.

De asemenea, chestionat daca scandalul din DNA afecteaza tara, Dragnea a sustinut ca aceasta situatie va trebui sa aiba o finalitate, in conditiile in care este o stare „destul de neplacuta”.

Cred ca este afectata increderea in, nu stiu neaparat daca in justitie, in sistemul judiciar in ansamblu. De asta cred ca intr-un fel trebuie sa se finalizeze ceva, e o stare destul de neplacuta cu un sistem care daca nu se mai bazeaza pe incredere, nu mai este eficient”, a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO