Limbaj suburban al deputatului PNL Ben Oni Ardelean. I-a jignit încontinuu pe jurnaliști

Ultima actualizare: 19-06-2019 12:23
Ben Oni Ardelean
Inquam Photos / Octav Ganea

Ben Oni Ardelean, vicepreşedintele Comisiei de politică externă a Camerei Deputaţilor, s-a enervat pe jurnaliști și i-a jignit în repetate rânduri.

 

Deputatul PNL s-a enervat după ce jurnaliștii l-au întrebat cu privire la declarația privind situația din Republica Moldova.

Pentru a doua oară, aleșii nu au reușit să facă cvorumul pentru a adopta declarația.

Ben Oni Ardelean i-a jignit pe jurnaliști și i-a amenințat cu ridicarea acreditării.

Cu accesul presei, și vreau să fiu foarte clar aici, nu accept niciun fel de tupeu și nesimțire din partea nimănui, indiferent cine este acela.

Nu mai încercați prin nesimțire și prin tupeu să îmi spuneți mie când să votez. Dacă mai faceți presiuni de genul respectiv, vă mai spun o chestiune: o să cer imperativ ca, pentru chestiuni respective, care v-am spus că sunt legate de nesimțire și de tupeu, o să cer ca, în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea.

În momentul în care, cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum, cereți să dau un vot în momentul în care eu ca președinte de ședință nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul respectiv este tupeu și nesimțire”, a răbufnit Ben Oni Ardelean.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO