Funeriu si Baba refuza invitatia ministrului Educatiei. "Nu pot sta la masa cu un plagiator"

21-05-2012 11:27

Daniel Funeriu si Catalin Baba

Fostii ministri ai Educatiei Daniel Funeriu si Catalin Baba au declarat, luni, pentru MEDIAFAX ca nu merg la intalnirea cu Liviu Pop, Funeriu sustinand ca "nu poate sta la masa cu un plagiator", facand referire la Ioan Mang, invitat si el la discutii.

 

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, i-a invitat, luni, la ora 12.00, pe ultimii trei ministri ai Educatiei, respectiv Daniel Funeriu, Catalin Baba si Ioan Mang, la o intalnire privind probleme legate de invatamantul superior, printre care si cifra de scolarizare.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, fostul ministru al Eductaiei, Daniel Funeriu, a spus ca ramane deschis dialogului institutional, dar ca nu poate sta la aceeasi masa cu un plagiator, facand referire la fostul ministru Ioan Mang.

La randul lui, Catalin Baba a declarat agentiei MEDIAFAX ca nu va veni la intalnirea de luni, de la Ministerul Educatiei.

Liviu Pop declara, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de Pro TV, ca el, fiind din preuniversitar, nu stapaneste invatamantul superior, de aceea se va intalni luni cu ultimii trei ministri ai Educatiei, pe care vrea sa ii consulte pe acest subiect.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO