Fotografii inedite cu Traian Basescu si Emil Boc la petrecerea de Revelion

Ultima actualizare: 25-07-2012 21:47
Emil Boc la Revelion

Premierul Romaniei, Emil Boc, a petrecut noaptea dintre ani, la un restaurant din Predeal, alaturi de presedintele Traian Basescu. Fotografiile, trimise de un amator, il surprind pe seful Guvernului foarte bine dispus la petrecerea de Revelion.

Conform apropo.ro, care citeaza citynews.ro, fotografiile au fost trimise de un amator.

In imagini se vede cum premierul Emil Boc danseaza intr-o hora si chiar canta, alaturi de sotia sa, Oana, dar si de alte cateva doamne.

La aceasta petrecere a fost prezent si presedintele Traian Basescu impreuna cu sotia sa. Cei prezenti au povestit ca seful Executivului a fost, de departe, cel mai in verva si a stat mai mult pe ringul de dans, alaturi de sotie.

De asemenea, au fost invitati si cativa ministri, printre care s-au aflat Elena Udrea, Gabriel Oprea si Gheorghe Ialomitianu, dar si fostul selectioner, senatorul Anghel Iordanescu.

Spre deosebire de alti ani, la Revelionul 2011, atat presedintele Traian Basescu, precum si premierul Emil Boc nu au mai fost prezenti in piete publice pentru a transmite mesaje romanilor, ci au ales varianta comunicatelor de presa.

Presedintele a lamurit si motivul pentru care nu s-a mai adresat romanilor de pe o scena, la cumpana dintre ani: pentru ca nu a mai fost invitat de niciun primar!

Citeste aici ce metoda a gasit Traian Basescu pentru a evita aglomeratia rutiera de la Predeal, a doua zi dupa Revelion.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO