Vezi ce iti ureaza presedintele Basescu si premierul Boc de Anul Nou

Ultima actualizare: 20-04-2012 20:47

UPDATE: La despartirea de 2010, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc ne ureaza sa avem parte de un an mai bun. Si spera ca efectele pozitive ale masurilor de austeritate sa se vada in casele tuturor.

Traian Basescu, presedintele Romaniei: "Dragi romani, Anul care se apropie sa il incepem cu speranta, iar anul care se incheie sa ni-l amintim cu intelepciune. La inceputul drumului in noul an, le urez romanilor din tara si de pretutindeni sa aiba incredere in puterile lor. Gandurile mele se indreapta in mod deosebit catre cei mai tineri. Le doresc sa beneficieze de o scoala moderna, care sa reinvie traditia invatamantului romanesc si care sa le ofere educatia de care au nevoie si pe care o merita. Tuturor romanilor, un gand bun! Multa sanatate, La Multi Ani!"

Premierul Emil Boc sustine, intr–un mesaj transmis cu ocazia Anului Nou, ca romanii au aratat ca pot intelege si depasi momentele dificile si le multumeste pentru "rabdarea si intelepciunea" dovedite in 2010.

Boc a declarat ca este convins de faptul ca roadele masurilor dure de austeritate vor fi culese din 2011. "De Anul Nou imi exprim inca o data credinta ca eforturile pe care le-am facut cu totii isi vor arata roadele. 2010 a fost un an deloc usor, dar cu decizii absolut necesare pentru a deschide calea unui an mai bun in 2011. Destinul comun tine de fiecare dintre noi si romanii au aratat ca pot sa inteleaga momentele dificile si sa le depaseasca. Va multumesc acum, la sfarsit de an, pentru rabdarea si intelepciunea de care ati dat dovada in 2010 si sunt convins ca din 2011 vom incepe sa culegem roadele masurilor dure dar corecte luate in acest an", spune Boc.

Mesajul a fost publicat, vineri, pe site–ul Guvernului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO