A vrut sa evite aglomeratia! Basescu a plecat de la Predeal cu elicopterul

Ultima actualizare: 10-10-2012 06:52
Traian Basescu

Traian Basescu a plecat cu un elicopter din statiunea Predeal, unde si-a petrecut Revelionul impreuna cu premierul Emil Boc, ministrii Gabriel Oprea si Gheorghe Ialomitianu si senatorul Anghel Iordanescu.

In jurul orei 15.00, seful statului si sotia sa au plecat din Predeal spre Bucuresti la bordul unui elicopter. Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, duminica dupa-amiaza, pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de masini pe ambele sensuri de mers, traficul fiind monitorizat de politisti inclusiv din elicopter.

Duminica, incepand cu orele pranzului, traficul rutier de pe DN 1 a fost deviat de la Brasov catre Valea Prahovei pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti din cauza aglomeratiei. Presedintele Traian Basescu s-a aflat la Predeal de vineri, impreuna cu sotia sa. Seful statului si-a petrecut Revelionul impreuna cu premierul Emil Boc, ministrii Gabriel Oprea si Gheorghe Ialomitianu si senatorul Anghel Iordanescu.

Sambata, Traian Basescu a facut declaratii jurnalistilor in statiunea Predeal, spunand ca Romania a reusit sa treaca de cel mai greu an, iar in 2011 isi va relua cresterea economica, chiar daca timid, subliniind ca pentru aceasta este nevoie de continuarea proceselor de modernizare a statului, altfel criza putandu-se repeta oricand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO