Flutur: Am sustinut derogarea de la criteriul vechimii pentru sefia PDL

01-03-2011 00:13

Gheorghe Flutur

Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca este foarte bine sa candideze la sefia formatiunii si cei care nu au vechime de cinci ani, aratand ca a sustinut aceasta idee "cu ambele maini".

"Este foarte bine, cat mai multi competitori pentru a gasi o solutie la varful partidului. Am sustinut cu ambele maini. Este firesc sa deschidem o competitie", a spus Flutur.

El a afirmat ca era "prea restrictiva" conditia legata de cei cinci ani vechime, precizand ca "trebuie sa se dea o sansa tuturor". BPN al PDL a stabilit, luni, propunerile de modificare a Statutului, printre care suspendarea automata a membrilor care sunt trimisi in judecata pentru fapte savarsite cu intentie si derogarea de la conditii de vechime pentru care candideaza la sefia PNL.

Europarlamentarul Cristian Preda sustine ca propunerile formulate de el impreuna cu Monica Macovei, in urma cu un an, de introducere a unor criterii de integritate in Statutul PDL au fost aprobate, duminica seara, in sedinta de la partid, care a durat aproape patru ore.

Preda, Macovei sau Voinescu? Unul dintre ei ar putea candida la sefia PDL

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO