Toader: Nu trebuie oprit nimeni sa candideze la sefia PDL

01-03-2011 00:05

PDL

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, legat de derogarea de la criteriul vechimii pentru candidatura la sefia partidului, ca "nu trebuie oprit nimeni sa candideze, dar nici sa vina cineva de pe strada".

"Nu trebuie oprit nimeni, dar nici sa cineva de pe strada sa candideze", a afirmat Toader. El a spus ca nu trebuie sa fie blocata in vreun fel candidatura de un criteriu tehnic. Toader a precizat ca PDL a mai dat astfel de derogari pentru functiile de parlamentar.

BPN al PDL a stabilit, luni, propunerile de modificare a Statutului, printre care suspendarea automata a membrilor care sunt trimisi in judecata pentru fapte savarsite cu intentie si derogarea de la conditii de vechime pentru care candideaza la sefia PNL.

Europarlamentarul Cristian Preda sustine ca propunerile formulate de el impreuna cu Monica Macovei, in urma cu un an, de introducere a unor criterii de integritate in Statutul PDL au fost aprobate, duminica seara, in sedinta de la partid, care a durat aproape patru ore.

"Comisia de statut a aprobat duminica seara, dupa o sedinta de patru ore, majoritatea propunerilor de introducere a unor criterii de integritate, ca si a unor sanctiuni severe pentru membrii PDL care incalca legea sau etica publica. Ceea ce nu s-a putut anul trecut a fost posibil acum", scria Preda pe blogul sau.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26