Elena Udrea spune ca Traian Basescu va fi invitat formal in PMP. Ce functie crede ca si-ar dori presedintele

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09
Traian Basescu - 1

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Baile Tușnad, ca saptamana viitoare Consiliul National Executiv al PMP va adopta "o invitatie formala” pe care o va adresa presedintelui in functie, Traian Basescu, de a se alatura partidului.

"Am decis ca in urma sedintei Consiliului Executiv National (CEN) sa adoptam un document in care sa afirmam ferm din partea PMP continurea proiectelor incepute in mandatele presedintelui Traian Basescu, sustinerea pe mai departe a principiilor si valorilor carora s-au subsumat cele doua mandate ale presedintelui Romaniei si, de asemeni, o invitatie formala catre presedintele Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara”, a declarat Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Presedintele PMP a mai spus ca sedința CEN este programata la inceputul saptamanii viitoare. Udrea declara, in noiembrie, ca singura functie de conducere pe care ar putea sa o aiba Traian Basescu in PMP ar fi cea de presedinte al partidului, aratand ca ea nu-si imagineaza ca actualul sef al statului sa vina ca secretar general sau ca vicepresedinte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO