Dragnea le-a trimis pana si parlamentarilor din opozitie SMS sa vina in Parlament duminica. FOTO

17-06-2017 17:24


Gabriela Firea, Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a trimis SMS si deputatilor opozitiei, in care ii informeaza despre programul de duminica al Parlamentului, cand urmeaza sa fie citita motiunea de cenzura, si ii roaga sa fie prezenti.

Dupa ce parlamentarii PSD au fost anuntati, vineri noapte, prin SMS ca prezenta in Parlament este obligatorie la motiunea de cenzura, a venit acum si randul celor din opozitie.

Deputatul USR Iulian Bulai a dezvaluit pe Facebook ca a primit mesajul de la Liviu Dragnea.

”Prima data cand primesc un SMS de la Liviu Dragnea. As fi vrut sa fie trimis cu o alta ocazie. Tin sa ii amintesc ca duminica nu se munceste la Parlament. Care e diferenta intre duminica si luni? Cred ca e vorba de ziua de marti: ICCJ va emite o decizie privitoare la dosarul presedintelui Dragnea implicat la abuzurile de la DGSPAC Teleorman. Graba are un nume: spaima unei condamnari”, a scris Bulai.

Deputatul USR a precizat ca el nu sustine graba de maine.

Iulia Bulai a facut public si SMS-ul primit de la Liviu Dragnea.

Parlamentarii PSD au primit vineri noaptea un SMS, obtinut de News.ro, in care li s-a transmis ca prezenta lor este ”obligatorie” la plenul reunit de duminica. "Dragi colegi, va rog mult sa ne mobilizam si DUMINICa (18 iunie), ora 15.00 sa facem cu totii un efort si sa ne intalnim in sedinta de grup de la CDEP, pentru semnarea motiunii de cenzura! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, in cadrul caruia se va citi textul motiunii. La final vom avea o intalnire comuna - parlamentari si presedinti de organizatii judetene, intr-o locatie ce urmeaza a fi comunicata ulterior. Prezenta obligatorie!", se arata in mesajul transmis parlamentarilor, obtinut de News.ro.

PSD vrea ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul reunit al Parlamentului duminica, urmand sa fie convocat un plen reunit al celor doua Camere, a anuntat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO