Dragnea, la mitingul PSD: ”Un grup de bătăuşi umblă după noi în ţară”

Ultima actualizare: 11-05-2019 13:45

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la mitingul de la Galaţi, că "Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta", el susţinând că "un grup de bătăuşi" ai acestora umblă după social-democraţi prin ţară.

"Ce au făcut ei când au guvernat? Ceea ce fac şi acum: ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară este un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta. Putem să-i lăsăm să-şi bată joc de această ţară? Nu avem noi puterea forţa şi curajul să păstrăm guvernarea, să câştigăm alegerile care vin, alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare? Avem nu numai dreptul, avem şi obligaţia să nu lăsăm această ţară pe mâna acestor vânzători", a spus Dragnea, în discursul rostit de pe scena mitingului.

Liderul PSD a adăugat că actuala opoziţia doreşte, când va veni la putere, să micşoreze salariile şi pensiile.

"Nici nu se mai feresc, nici nu mai mint, o spun direct că ei vor să micşoreze salariile, vor să taie pensiile, vor să desfiinţeze salariul minim. De ce? pentru că ei nu vor ca românii să fie mulţumiţi, nu vor ca românii să fie bucuroşi, să fie veseli. Vor, în continuare, să fie România o naţiune plină de divizare, plină de ură, plină de răutate şi frustrări. Nu putem să-i lăsăm. Nu putem să lăsăm România pe mâna acestor oameni. Nu-i lăsăm", a mai afirmat Liviu Dragnea. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO