Dragnea, intalniri cu consilieri ai lui Trump, in SUA. Reactiile internautilor la mesajul postat de liderul PSD


Ultimul update: Sambata 21 Ianuarie 2017 05:00
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2017 20:45
Categorie: Stiri Politice
liviu dragnea

 Liviu Dragnea a precizat miercuri ca a avut in Statele Unite "o discutie informala foarte buna" cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump.

 Cu acest prilej, Dragnea spune ca l-a asigurat pe acesta ca actualul guvern de la Bucuresti va respecta angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare.

"Astazi am avut o discutie informala foarte buna cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump. Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite si despre faptul ca securitatea nationala si stabilitatea reprezinta doi factori esentiali pentru dezvoltarea si prosperitatea unei natiuni. L-am asigurat ca actualul guvern de la Bucuresti va respecta angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare, iar dansul mi-a confirmat interesul special al SUA fata de Romania si dorinta noii administratii americane de a dezvolta parteneriatul cu tara noastra", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

In timp ce unii il sustin in comentarii, altii nu au ezitat sa-l critice pentru masurile luate de PSD.

"Felicitari domnule Dragnea!!! Sa va ajute dumnezeu sa veniti sanatos acasa ,si sa faceti din tara asta --- un colt de rai. Sunteti un om calculat, stapan pe declaratiile pe care le faceti, inteligent. Nu va lasati doborat de dusmani!! Mult succes!!!"

"Sa va intoarceti cu bine. Avem mare nevoie de dumneavoastra. Dusmanii dau tarcoale!"

"De fapt asta era scopul PSD-ului ......pentru populatia care a votat PSD. Sa il scape pe Dragnea de dosar si sa scoata afara din puscariile statului politicienii corupti si oamenii de afaceri aliati PSD-ului. Si pe langa ei ies peste 2000 de infractori si criminali:)! PSD s-a cac.....t pe alegatorii lor si implicit pe Romania!"

"In ce limba ati vorbit eu cred ca ati plecat sa va pierdeti urma ca Sebastian Ghita pentru ca cred ca nu o sa va placa ce va asteapta la intoarcere! !!"

"Ce frumos vorbiti despre parteneriate! N-ati fost atent deloc la ce a transmis Trump despre parteneriatele NATO sau cele economice. La ce aveti o gloata intreaga de consilieri? Dvs. intelegeti discutiile care se petrec la nivelul dvs.?"

Sursa: Agerpres

Tags: liviu dragnea, sua,

VIDEO PROTVPLUS.RO