Dragnea, despre sindicaliștii din Piața Victoriei: ”Asistăm la proteste generate de măriri de salarii”

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31
Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu înțelege de ce au ieșit mii de oameni în stradă să protesteze față de măsura trecerii taxelor sociale de la angajator la angajat.

Liderul social-democrat a afirmat că această trecere aduce numai avantaje, atât pentru angajat, cât și pentru angajatori.

”Noi asistăm în ultima perioadă la proteste generate de măriri de salarii. E o noutate, dar o să ne obișnuim și cu asta. Trecerea contribuțiilor de la companie la angajat înseamnă că pentru angajat cresc contribuțiile la pensii, în afară de cele la sănătate, angajatorul nu va avea o cheltuială totală mai mare, iar salariatul va avea un venit net puțin mai mare, în funcție de salariu.”  - a spus Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a mai subliniat faptul că partidul pe care îl conduce nu are de gând să renunțe la această măsura conestată în strada de mii de sindicaliști din poliţie, sănătate și transporturi.

Deci în condițiile în care salariatul câștigă, în condițiile în care se simplifică procedurile în cadrul companiei și compania nu pierde, de ce ar trebui să renunțăm? Doar pentru că se discută la televizor și cei care discută nu iau în calcul toate elementele.

Nu avem de ce să renunțăm, pentru că asta nu face decât să crească veniturile angajaților. Este o măsură bună și o ne batem pentru ea.” - a mai spus Liviu Dragnea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO