Dilema mare in PDL! Care sa fie oare noua sigla a partidului?

01-02-2010 00:00

Sa fie barca, nodul marinaresc, sirena, marul, para sau roza vanturilor?! Nu putini sunt democrat-liberalii care isi bat capul cum va arata noua sigla a partidului.

O comisie proaspat infiintata va analiza toate ideile, precum si cele privind modificarea statutului partidului si transformarea numelui formatiunii in Partid Popular.

Ca-i bine sau rau doar democrat liberalii pot spune. Cert este ca domeniul maritim, legat de fostul capitan Traian Basescu, reprezinta o sursa inepuizabila de idei pentru domnul Paleologu.

Originalitatea democrat-liberala nu se opreste aici. Domnul Sorin Frunzaverde propune ca partidul sa se numeasca "popular", iar sigla sa fie in ton cu numele.

Pe aceasta idee a mers si europarlamentarul Cristian Preda, care vede un mar drept sigla. A avut si o contraoferta: para, propusa de vicepresedintele Ioan Oltean.

Toate aceste idei vor fi studiate in viitorul apropiat de comisia de statut. In plus, mai multe voci din partid cer ca deciziile politice sa nu mai fie luate doar de liderii de la centru. Sa fie modificat statutul partidului, astfel incat sa fie consultati toti cei care fac parte din formatiune.

Intra pe Facebook si propune o sigla pentru PDL.

Tags: pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO