Deputat PSD: Daca partidul il exclude pe Geoana, face jocurile lui Basescu

Ultima actualizare: 30-07-2012 23:54
Mircea Geoana si finul sau Florentin Gust

Scandalul declansat in PSD din cauza presupusilor "rebeli" ai partidului continua sa fie in centrul atentiei social-democrate. Deputatul PSD Florentin Gust, acuzat ca ar unelti cu Mircea Geoana sa "rupa" partidul, i-a luat apararea lui fostului lider.

"Daca PSD il va exclude pe Mircea Geoana, care a luat peste cinci milioane de voturi impotriva lui Basescu, ar face o mare greseala. Cred ca ar pierde enorm si ar face jocurile lui Basescu. Eu cred ca un om care a luat cinci milioane de voturi trebuie valorificat de PSD pentru a rasturna actuala putere, nu sa scape de el", a declarat Florentin Gust, potrivit Mediafax.

Gust nu a negat intalnirea de saptamana trecuta, care a avut loc intre mai multe persoane apropiate lui Geoana, dar a sustinut ca discutiile nu au vizat infiintarea unui alt partid sau crearea unei platforme critice in interiorul PSD. El a spus ca s-a vorbit despre cum ar putea fi daramat actualul Guvern.

Un alt deputat PSD acuzat in BPN ca ar face parte din grupul care incearca sa destabilizeze partidul este Radu Coclici. El a declarat ca nu a fost prezent la acea intalnire, la care se presupune ca au aprticipat apropiatii lui Geoana. Coclici a precizat ca a fost invitat la discutii, da nu a mai ajuns la sedinta.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO