Declaratia controversata a noului sef de campanie al lui Donald Trump: Violul nu ar exista, daca femeile ar fi mai puternice


Ultimul update: Sambata 03 Septembrie 2016 07:23
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016 16:09
Categorie: Stiri Politice
Sef campanie

O declaratie de acum 3 ani a noului sef de campanie al lui Donald Trump, Kellayane Conway, a starnit controverse. Atunci ea a sustinut ca actul de viol nu ar exista daca femeile ar fi la fel de puternice ca barbatii.

Kellyane, care a fost instalata de Trump luna aceasta, a facut aceste declaratii in timpul unei dezbateri televizate, in urma cu 3 ani.  Reactia ei a fost adusa la suprafata datorita rolului proeminent pe care-l are Conway in campania Republicanilor.

Daca fizic am fi fost la fel de puternice ca barbatii, nu mental, emotional sau professional, daca din punct de vedere fiziologic am fi fost la fel de puternice ca barbatii, violul n-ar fi existat. Femeile ar fi in stare sa se apere singure si sa se bata” a declarat Conway.

Aceasta dezbatere a avut loc in ianuarie 2013, pe postul PBS. Aceste comentarii au fost aduse la suprafata de un grup anti-Trump, Coalitia Democratica Impotriva lui Trump. “Nu putem avea un spectacol de televiziune la Casa Alba. Miza e mult prea mare, in special pentru femei” a declarat un reprezentat al organizatiei, Francesca Lucia.

Majoritatea oamenilor care gandesc ca Donald Trump si-ar expune parerile doar intr-un cadru privat, pentru ca ei au bun-simt, dar nu si Kellyanne Conway. Oamenii care gandesc la fel ca Trump cred ca este correct sa dai vin pe victimele violurilor. ” a spus Lizz Winstead, co-creator  la The Daily Show.

 

 

 

 

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO