Alegeri parlamentare 2016. Noua Republica anunta formarea primei aliante electorale


Ultimul update: Sambata 03 Septembrie 2016 07:23
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016 15:32
Categorie: Stiri Politice
buletin de vot - AGERPRES

Noua Republica, Blocul Unitatii Nationale (BUN), Uniunea Crestin Democrata din Romania (UCDR) si Forta Moldova lanseaza prima alianta electorala inaintea alegerilor parlamentare.

"Se impune ca in decembrie sa scoatem Parlamentul Romaniei din anomalia show-ului politic de mahala, din care protagonist este PSD si satelitii sai. Cei saraci si fara sanse au fost intotdeauna marginalizati de cei care doar au pozat pana acum in aparatorii drepturilor lor. Este timpul ca acestia sa fie reprezentati de oameni noi, integri si care le pot reprezenta interesele prin legi", se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii Noua Republica.

Cele patru partide care vor participa la alegerile parlamentare precizeaza ca urmeaza lansarea programului politic «Restart 2016». Acesta va fi bazat pe descentralizare fiscala, reforma sanatatii si a educatiei, precum si pe regandirea relatiei sindicatelor cu statul roman.

„Noi venim cu solutii concrete pentru romanii inselati de cei care lucreaza in interesul buzunarului propriu. Suntem deschisi sa purtam si alte negocieri cu diferite partide, conditia este ca acestea sa promoveze un alt fel de a face politica, bazat pe valori precum onestitate si solidaritate”, a precizat Valentin Licxandru, presedinte UCDR.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO