Dăncilă, despre o eventuală retragere a candidaturii la prezidențiale. Discuțiile din CEx

Ultima actualizare: 12-08-2019 22:16
Viorica Dăncilă, după ședința CEx al PSD - 1
Inquam Photos / George Calin

Viorica Dăncilă a precizat că ședința Comitetului Executiv al PSD de luni seară a fost dedicată, în mare parte, alegerilor prezidențiale, ea adăugând că nu se gândește să-și retragă candidatura.

"Marea parte a ședinței a fost dedicată alegerilor prezidențiale, modului în care vrem să organizăm PSD pentru câștigarea alegerilor, organizarea în toate județele, evenimentele pe care vrem să le avem în fiecare județ, astfel încât până la începutul campaniei electorale să putem să ajungem în fiecare județ și să avem cât mai multe întâlnire cu cetățenii", a precizat Dăncilă.

Mai multe imagini de la întâlnirea cu presa în galerie foto

Ea a menționat că s-a discutat despre organizarea Congresului PSD, de pe 24 august, și despre platforma politică a candidatului pentru alegerile prezidențiale.

Întrebată dacă s-a gândit să-și retragă candidatura de la alegerile prezidențiale, Dăncilă a răspuns: "Nu, atât timp cât a existat un vot în CEx, nu am luat în calcul acest lucru. Nu am discutat cu Călin Popescu Tăriceanu despre candidaturi, nu a făcut obiectul discuțiilor noastre".

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO