Corneliu Dobritoiu: Sunt pensionar, am o pensie redusa cu 25%. Este problema mea si a familiei mele

07-05-2012 15:18

Corneliu Dobritoiu

Ministrul desemnat al Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, luni, la audierea sa din comisiile de aparare, ca este pensionar si ca are o pensie redusa cu 25%.

"Sunt pensionar, am o pensie redusa cu 25%. Este problema mea si a familiei mele", a afirmat Dobritoiu, la intrebarile parlamentarilor pe aceasta tema.

El a mai fost intrebat de presedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Costica Canacheu (PDL), daca in 2005 a fost in stare de incompatibilitate la achizitionarea locuintei, asa cum a relatat presa.

Dobritoiu a precizat ca, potrivit declaratiei de avere, la achizitionarea locuintei avea o casa de vacanta, dar nu a fost nicio incompatibilitate, avand in vedere ca in legea locuintei casa de vacanta are alta semnificatie.

"E adevarat, conform declaratiei de avere, la achizitionarea acelei locuinte aveam o casa de vacanta. Dar nu cred ca exista nicio incompatibilitate. Am si dat toate explicatiile acum 3 ani la DNA si s-a lamurit", a spus Dobritoiu.

Ministrul desemnat al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost avizat favorabil de comisiile parlamentare pentru aparare cu 20 de voturi "pentru", unul "impotriva" si 2 abtineri. Abtinerile si votul impotriva au apartinut parlamentarilor PDL.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO