Constantin, despre acuzatiile de plagiat la adresa lui Ponta:Suntem in faza unui razboi intre palate

Ultima actualizare: 17-10-2012 16:02
Daniel Constantin

Presedintele PC, Daniel Constantin a declarat, marti, ca scandalul de plagiat in care este implicat Victor Ponta reprezinta "faza unui razboi intre cele doua palate, care naste tot felul de acuzatii".

"Premierul a reactionat foarte bine. Asa cum ati vazut, a demontat toate acuzatiile si sunt convins ca in continuare le va demonta. Este clar ca suntem in faza unui razboi intre cele doua palate, care naste tot felul de astfel de acuzatii si probabil ca va mai naste si in perioada urmatoare. Suntem oameni politici si infruntam toate aceste incercari de denigrare care vin dintr-o zona sau alta.

Premierul nu are nicio emotie si nici cei din USL nu au vreo emotie legat de ce s-a intamplat in teza dansului de doctorat, mai ales ca a demontat mult mai repede decat se asteptau unii ceea ce se intampala acolo", a afirmat Daniel Constantin la finalul sedintei forului de conducere al Partidului Conservator.

Referitor la afirmatiile premierului potrivit carora acuzatiile de plagiat reprezinta un "dosar" din partea sefului statului, Constantin a spus: "Sigur, premierul, in functia pe care o are, are mai multe informatii, eu nu am acele informatii, dar sunt convins ca, asa cum il cunosc, niciodata nu a vorbit fara sa aiba informatii suficiente".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO