Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, dupa condamnarea la inchisoare a fostului presedinte al filialei


Ultimul update: Marti 01 Aprilie 2014 06:48
Data publicarii: Sambata 29 Martie 2014 07:55
Categorie: Stiri Politice
Emilian Francu

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de coruptie.

Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, vineri, ca toti cei 31 de membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Ramnicu Valcea si-au depus demisiile. Intrebat daca decizia acestora are legatura cu condamnarea fostului presedintele al PNL Ramnicu Valcea Emilian Francu, fost primar al municipiului, Buican a raspuns: "Probabil ca da".

Surse politice din cadrul filialei sustin ca gestul conducerii PNL Ramnicu Valcea este unul de onoare in urma condamnarii fostului primar.

In ultimii ani, filiala PNL Ramnicu Valcea a fost condusa de catre Emilian Francu. Acesta a demisionat din PNL, renuntand implicit la functia de conducere pe care o avea in partid, miercuri, imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la inchisoare.

Fostul primar al municipiului Ramnicu Valcea Emilian Francu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care era acuzat de luare de mita.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO