Blejnar: "Sub nicio forma nu ma gandesc sa ma retrag din functie"

01-03-2011 00:25
Sursa: Mediafax

Sorin Blejnar, directorul ANAF

Sorin Blejnar a declarat pentru Mediafax ca nu se gandeste sa se retraga din functie, atata timp cat a implementat cu succes declaratia unica si a contribuit la combaterea coruptiei, sustinand ca presiunea mediatica asupra sa are conotatii politice.

"Sub nicio forma nu ma gandesc sa ma retrag din functie. Atata timp cat am imbunatatit activitatea institutiei, am implementat cu succes declaratia unica si am contribuit impreuna cu celelalte institutii ale statului la combaterea fenomenului de coruptie, nu exista motive pentru care sa-mi dau demisia", a spus Blejnar.

El a mentionat ca presiunea mediatica din ultima perioada nu are legatura cu performantele sale sau ale institutiei pe care o conduce, ci sunt rezultatul unor dispute politice.

"Presiunea mediatica are conotatii de natura politica si nicidecum in ceea ce priveste calitatea mea profesionala sau a institutiei pe care o conduc. Atata timp cat voi ramane in functie, voi continua imprepuna cu celelalte institutii ale statului procesul de combatere a evaziunii fiscale si a coruptiei din Romania", a mai spus Blejnar.

El s-a aflat luni, pentru circa 10 minute, la Guvern, cu putin timp inainte de sedinta speciala privind Codul Muncii. Blejnar a spus ca a mers la Guvern pentru o discutie cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu. Consilierul de stat al primului-ministru, Andreea Paul-Vass, a declarat ca seful ANAF, Sorin Blejnar, este verificat de Corpul de Control al premierului Emil Boc.

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO