Berbeceanu anunță că va fi schimbat din funcția de prefect: ”Am avut un mandat scurt”

02-02-2021 14:41


Traian Berbeceanu spune că starea de urgență nu va duce la raționalizarea alimentelor și nu va bloca țara

Traian Berbeceanu a anunțat, marți, că va fi revocat din funcția de prefect al Bucureștiului. Într-un mesaj postat pe Facebook, el a explicat că este vorba despre o decizie politică, ”firească”.

 

Într-un mesaj postat pe Facebook, el a explicat că este vorba despre o decizie politică, ”firească”.

”Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești. Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile.

Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!” - a transmis Traian Berbeceanu.

El a fost nominalizat în funcţia de prefect al Capitalei de Partidul Naţional Liberal.

Potrivit unor surse politice, partidele din coaliția de guvernare au decis în cadrul unor negocieri ca funcția de prefect din București să revină USR-PLUS.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO