Secretele mesei de Paste, dezvaluite de romanul care a inventat toate emisiunile TV cu bucatari
Dan C. Mihailescu prezinta azi un volum dedicat traditiilor legate de sarbatoarea Invierii Domnului si scrisa de regretatul Radu Anton Roman
„Sarbatoarea Pastilor. Masa de Pasti” este opera celui pe care Dan C. Mihailescu il declara „precursorul tuturor emisiunilor cu chefi si bucatari care sunt astazi pe toate televiziunile. O carte din care aflati traditiile, dar si secretele, celui mai important moment din viata crestinilor
De pilda, stiati ca in Bucovina se spune ca soarele provine dintr-un ou? Sau ca, pentru un stufat de miel bine facut, ceapa verde si usturoiul verde trebuie impletite neaparat intr-o coronita? Sau de ce se fac ouale rosii? Aflati din materialul video raspunsul si multe alte secrete ale mesei de Paste.
Sursa: Pro TV
Etichete: paste, tradiții, masa, bucatarie, inviere, miel,
Dată publicare:
03-04-2015 10:39