Prognoza meteo pe urmatoarele trei zile

Ultima actualizare: 31-07-2012 01:19

Vremea va fi rece in toata tara, precipitatiile putine, iar
maximele vor fi de la -4 la plus 6 grade.

In Dobrogea, temperaturile trec putin peste limita de inghet, vantul va fi mai nervos in zona Deltei si sunt conditii de lapovita.

Traversam Muntenia si urcam spre Moldova. Conditiile meteo vor fi acceptabile, dar temperaturile raman modeste.  Mai sus, in nordul Moldovei si in Bucovina vom avea si temperaturi negative peste zi. In Transilvania nordica si in Maramures va fulgui trecator, iar atmosfera va ramine inchisa.

Si in vest o sa fulguiasca putin, dar aici temperaturile vor urca pana la 5 grade. In tinuturile centrale, atmosfera va fi rece si schimbatoare. In sud-vest vor fi cam 3-4 grade si poate cativa fulgi. In zonele de deal si munte va aparea soarele.

In sud, ceata si depuneri de chiciura in zonele joase, vreme mai buna in zona deluroasa. Acolo unde negura persista, temperaturile vor creste foarte putin. In Bucuresti, dimineata va fi cam rece. Nici maxima nu ne va impresiona: va ajunge la 3 grade. Vantul va sufla slab, iar minima de miercuri dimineata se va opri la minus 8 grade.

La munte, tendinta este de incalzire usoara, iar astazi va fulgui numai prin masivele vestice. Vantul nu va exagera, iar pe vai si in depresiuni poate sa apara ceata.

La Sinaia, la cota 1.500 vor fi sub zero grade. Stratul de zapada este consistent si se schiaza in bune conditii. Nici in Platinis nu va fi rau: -1 grad si strat de zapada de jumatate de metru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO