Iarna se intoarce in forta. Afla unde va ninge cel mai mult

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Scoateti paltoanele grose din dulap, manusile, caciula si fularul. De astazi de la ora 18.00 si pana duminica noapte va ninge in toata tara, mai abundent in regiunea sudica. Atentie, vantul va avea intensificari si va viscoli zapada.

In zona litoralului, iar la inceputul intervalului si in Baragan si in Dobrogea continentala, precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, izolat insemnate cantitativ, se arata in informarea transmisa astazi de Administratia Nationala de Meteorologie.

In noaptea de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica, in est si sud-est, vantul va avea intensificari, viscolind temporar zapada.

Prognoza detaliata pe 4 zile

La noapte

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Vremea va fi inchisa si temporar vor cadea precipitatii, predominant ninsori, in cea mai mare parte a tarii. Exceptie va face sud-estul teritoriului, unde precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ploaie.

La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade.

Sambata, 22  ianuarie

Vremea va fi inchisa si umeda. Vor cadea precipitatii pe arii extinse ziua in jumatatea de sud a tarii si local in rest, iar noaptea in toate regiunile. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, exceptand sud-estul teritoriului unde se vor semnala si lapovite sau ploi, mai ales in zona litoralului.

Vantul va sufla moderat in regiunile extracarpatice, cu unele intensificari in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral, iar temperaturile minime se vor situa, in general, intre -6 şi 2 grade.

La munte, vremea va fi inchisa. Va ninge in toate masivele, mai abundent in cele ale Carpatilor Meridionali, unde se va depune strat consistent de zapada. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Duminica, 23 ianuarie

Cerul va fi mai mult noros, exceptand nord-vestul, unde in prima parte a intervalului va fi variabil. Mai ales ziua, va ninge pe arii extinse in sudul si estul tarii, local in centru si numai izolat in rest, iar in Dobrogea in primele ore ale zilei vor fi si precipitatii sub forma de ploaie si lapovita.

Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va prezenta intensificari locale in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 3 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime, in scadere fata de noaptea precedenta, se vor situa, in general, intre -11 si -5 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros si mai ales ziua va ninge in Carpatii Meridionali si Orientali si pe arii restranse in restul zonei montene. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile temperaturii aerului vor fi usor mai mici fata de cele inregistrate in intervalul anterior, mai ales in cursul noptii.

Luni, 24 ianuarie

Vremea va continua sa se raceasca, devenind local geroasa noaptea. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in regiunile vestice, nordice si centrale si pe arii restranse in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -17 si -7 grade.

La munte, vremea va continua sa se raceasca, devenind geroasa indeosebi noaptea. Cerul va fi mai mult noros; va ninge in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali si pe arii restranse in restul zonei montane. Vantul va prezenta unele intensificari.

Marti, 25 ianuarie

Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros in sud-estul tarii, unde local va mai ninge, iar vantul va prezenta unele intensificari.

In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare şi ninsorile se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -8 grade, usor mai ridicate pe litoral.

La munte, vremea va fi rece, geroasa indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si va ninge izolat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Atmosfera se mentine inchisa cam peste tot. Prognoza meteo pe regiuni
Atmosfera se mentine inchisa cam peste tot. Prognoza meteo pe regiuni

Asteptam lapovita si ninsoare in regiunile vestice, nordice si centrale, dar aici vor fi si conditii de polei.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.