”Vrem un copil viking”. Britanicele fac coada la cea mai mare banca de sperma din lume pentru a cumpara gena daneza

Dată publicare: 25-01-2015 10:50
Dată actualizare: 28-01-2015 06:57


copil

Britanicele sunt cliente fidele ale celei mai mari banci de sperma din lume, care se afla in Danemarca, pentru ca vor sa aiba copii puternici, inalti si blonzi, precum barbatii din aceasta tara.
 

Cryos International din Aarhus este cea mai mare banca de sperma din lume, iar sute de danezi ii trec pragul chiar si de doua ori pe saptamana, scrie The Mirror. Acestia isi vand depozitele de sperma cu aproximativ 1.000 de lira pe unitate - in functie de cantitate si puritate.

Oferta este bogata, astfel ca cererea a crescut spectaculos in ultimii doi ani, datorita femeilor din Marea Britanie, arata sursa citata.

In ultimii 25 de ani, banca de sperma Cryos International a trimis mostre catre femei din peste 80 de tari, dintre care mai mult de jumatate sunt britanice.

Danezii sunt o rasa superioara si vreau ca si copilul meu sa faca parte din acea rasa. Trebuie doar sa te uiti la ei si intelegi. Arata foarte bine, le pasa de ceilalti si au un aer de incredere pe care nu il vezi in Marea Britanie”, a motivat britanica Holly Ryan, in varsta de 37 de ani, una din grupul ei de 7 prietene care au folosit sperma daneza pentru a face „bebelusi vikingi”.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO