Vladimir Putin "seamana" izbitor cu un soldat rus care a trait acum 100 de ani. Ce spun adeptii teoriilor conspiratiei

Dată publicare: 17-12-2015 12:16
Dată actualizare: 20-12-2015 07:02


putin

Adeptii teoriilor conspiratiei jura ca presedintele Rusiei traieste de mai bine de o suta de ani si a gasit secretul tineretii vesnice. Mai multe poze facute in urma cu aproape un secol arata un soldat vanjos care seamana izbitor cu liderul de la Kremlin.

Prima fotografie a fost facuta in 1920, iar cea de-a doua in 1941. In ambele putem observa un luptator tanar al fortelor ruse. Asemanarea dintre cei doi soldati si Vladimir Putin este izbitoare, toti trei avand nasurile late si ochii apropiati si buzele groase, relateaza The Telegraph.

"Putin ar putea fi defapt un personaj mitologic a carui existenta pe Pamant dateaza din urma cu sute, daca nu chiar mii de ani", glumesc cei de la Disclose.tv.

Nu este pentru prima data cand Putin a fost "acuzat” de imortalitate. BuzzFeed a sugerat printr-o gluma anul acesta ca el ar fi fost modelul lui Leonardo da Vinci atunci cand a pictat-o pe Mona Lisa, la inceputul secolului al XVI-lea.

Mai multi jurnalisti au observat ca mersul lui Vladimir Putin este specific agentilor KGB: presedintele isi tine mana dreapta lipita de corp si conduce cu stanga.

Sursa foto: Disclose.tv
 

 

Sursa: Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO