"Violul islamic al Europei". Mesajul dur de pe coperta unei reviste poloneze, comparat cu propaganda din Germania nazista

Ultima actualizare: 21-02-2016 07:05
femeie abuzata de migranti

Saptamanalul polonez de drepta “wSeci”, tradus “reteaua” i-a revoltat pe oameni dupa ce a pus pe coperta o poza ce infatiseaza o europeanca atacata de imigranti. Titlul dat este “Violul islamic al Europei”.

Femeia de pe coperta, alba si cu parul blond, purtand pe ea doar steagul Europei, este pipaita si abuzata de mai multe maini ale unor barbati cu pielea inchisa la culoare, o referinta la atacurile sexuale din ultima vreme ale migrantilor asupra europencelor, spun cei de la The Independent.

Mai multi utilizatori ai platformei de socializare Twitter au comparat imaginile cu propaganda fascista din Germania nazista sau Italia lui Mussolini. Atunci se foloseau poze infatisand femei atacate de evrei si de barbati africani.

Cele 1000 de cazuri de viol si furt care au avut loc in orasul german Koln in noaptea de Anul Nou au facut opinia publica sa ceara conditii mai dure pentru migranti. Totusi, conform The Independent, doar trei dintre cei 58 de barbati arestati in urma atacurilor erau refugiati sirieni si irakieni.

Publicatia se lauda ca va prezenta problemele pe care media si Bruxelles-ul le ascund si deschide numarul cu editorialul scriitoarei Aleksandra Rybinska care spune ca problema migrantilor este rezultatul inevitabil al ciocnirii culturilor crestina si musulmana. Ea crede ca in timp ce musulmanii promoveaza in mod activ acest razboi, europenii sunt partasi la propria decadere prin faptul ca ignora efectele negative ale multiculturalismului. Ea il citeaza pe istoricul Arnold Toynbee care spune: “civilizatiile mor prin sinucidere si nu prin crima”. Revista include si titluri precum: “Vrea Europa sa se sinucida” si “Iadul Europei”.

Acest manifest vine dupa ce guvernele Poloniei, Cehiei, Ungariei si Slovaciei au declarat ca vor sprijini tarile balcanice in incercarea lor de a bloca granitele pentru migrantii care vin din Grecia.

In trecut, wSeci a mai pus pe coperta imagini controversate care o infatisau pe Angela Merkel ca Maica Tereza sau pe fostul prim-ministru Ewa Kopacz purtand burqa (n. r. – vesmant specific femeilor musulmane) si avand asupra ei o bomba.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO