Viktor Ianukovici ar fi trait in luxoasa vila de langa Kiev cu o amanta secreta. Sotia lui sta in Donetk, izolata de presa

Dată publicare: 25-02-2014 12:40
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


Yanukovici

Cand jurnalistii ucrainieni, dar si cei internationali un intrat in luxoasa resedinta a lui Ianukovici din Mezhyhirya, in apropierea Kievului au aflat ca aceasta nu locuia singur sau cu sotia sa Liudmila, indepartata din viata publica.

Se pare ca fostul sef de stat al Ucrainei, traia in palatul prezidential cu prietana sa, in varsta de 39 de ani, Lyubov Polezhay. Informatiile au fost facute publice de catre un ziarist, Dmytro Gnap, care in ultimele zile a explorat holurile imense, impodobite cu decoratiuni si statui aurite din complexul prezidential, relateaza Kiev Post.

In resedinta care se intinde pe o distanta de 140 de hectare si parasita de Viktor Ianukovici pe 22 februarie, fostul presedinte a lasat in urma documente si imagini compromitatoare.

Potrivit sursei citate, relatia sa cu Lyubov Polezhay este una de lunga durata, insa ascunsa publicului. Ianukovici nu a divortat niciodata de Liudmila, alaturi de care are o casnicie de 42 de ani. In Ucraina se stie ca sotia sa locuieste singura in Donetk si ca nu si-a asumat atributiile de prima doamna a tarii. Este o femeie religioasa si sta departe de politica.

Prietena fostului presedinte, Lyubov Polezha, s-a nascut in Yenakievo, locul natal al lui Ianukovici, detine un salon de spa in Kiev, si-a sters contul de Facebook de pe 18 februarie si nimeni nu stie unde poate fi gasita in prezent. Pozele urcate in trecut de ea pe Facebook aveau decoruri identice cu cele din palatul prezidential.

In vila de langa Kiev jurnalistii au gasit dovezi ca aceasta locuia acolo alaturi de fiica ei de 12 ani, dintr-o alta relatie.

Sursa foto: pravda.com.ua

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO