Un român și-a ucis iubita în Italia, pentru că bănuia că îl înșela cu o prietenă: "M-am simțit ca un sclav"

Dată publicare: 24-02-2021 18:15
Dată actualizare: 24-02-2021 18:26


O femeie și-a mutilat fostul iubit pentru că a uitat să-i spună la mulți ani de ziua ei. ”Vei muri!”

Cristian Daravoinea,un șofer de camion din Italia, a omorotât-o cu câteva lovituri de cuțit pe Mihaela Rouă, iubita lui, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală. După ce a comis fapta, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Crima a avut loc la data de 9 octombrie 2019. Femeia, care avea 32 de ani, venise de la serviciu hotărâtă să-i spună lui Cristian că intenționează să se despartă. Discuția a degenerat, iar bărbatul a ucis-o pe tânără.

Luni, șoferul de camion le-a explicat magistraților din Teramo de ce a atacat-o pe femeie.

"M-am simțit ca un sclav, ea se uita la mine cu o privire umilitoare și când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut nimic. S-a făcut întuneric în mine", a spus Cristian, conform emmelle.it.

Românul le-a mărturisit judecătorilor că, imediat după ce a comis crima, a încercat de trei ori să se sinucidă. El și-a făcut mai multe răni cu cuțitul, apoi s-a aruncat în mare. Totuși, bărbatul nu a fost capabil să-și pună capăt zilelor.

De asemenea, Cristian, care este acuzat de omor voluntar, a vorbit despre certurile pe care le-a avut cu iubita sa, despre intenția lor de a se separa, despre discuțiile legate de vânzarea casei, despre o presupusă relație între Mihaela și angajatorul ei și chiar despre faptul că femeia trăia o idilă cu o prietenă.

Magistrații au decis ca șoferul român să fie supus unei evaluări psihiatrice. Procesul va continua după acest control.

Sursa: emmelle.it

Tags: crimă, italia, șofer,


VIDEO PROTVPLUS.RO